A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

Національно-патріотичне виховання

27 січня в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Матеріали Українського Інституту національної пам'яті

Сьогодні Україна разом з усім світом розділяє скорботу за жертвами Голокосту. Українці – нація, яка пережила Голодомор, не може не відчувати біль Голокосту. Ми пам’ятаємо трагедію Бабиного Яру. Ця рана ніколи не загоїться.

09:00 27.01.2022

Конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ»

Державна установа «Інститут охорони ґрунтів України» оголошує конкурс дитячих малюнків «ЗБЕРЕЖІМО ҐРУНТИ РІДНОЇ УКРАЇНИ», приурочений до Міжнародного дня ґрунтів (World Soil Day). У 2020 році участь у конкурсі прийняло понад 6 тисяч юних дослідників, які отримали нові знання і компетенції з цього напряму, виклавши свої тлумачення та ставлення до проблеми збереження ґрунтів України.

11:47 10.12.2021

10 грудня - День прав людини

Історичний розвиток нашої цивілізації на всіх етапах свого становлення постійно перетинався з одними і тими ж питаннями, які надалі були окреслені і узагальнені в цілісне поняття - права людини. Це сталося з абсолютно природних міркувань, так як всілякі утиски одних людей іншими завжди викликали відповідну і таку ж типову ситуацію, коли розклад сил по тим чи іншим причинам змінювався, а суспільство все ж прагнуло до деякої стабільності. У пору згадати знамениті слова з біблійного Писання: «Що посіє людина, те й пожне».

10:19 10.12.2021

Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя» у закладах освіти Таврійської міської ради

На виконання розпорядження міського голови від 17.09.2021 року №161-р «Про організацію та проведення на території Таврійської міської територіальної громади Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя» заклади освіти активно долучились проведення Всеукраїнської благодійної акції «Милосердя», приуроченої до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

15:31 06.12.2021

Вхід для адміністратора