A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

Національно-патріотичне виховання

“СОСНОВА СІЧ” ЗАГАРТОВУЄ МОЛОДЬ

Каховське Козаче Товариство спільно з  Каховською паланкою Українсь-кого дитячо-юнацького товариства “СІЧ” на протязі багатьох років у сосновому борі поблизу Новокаховського лісництва проводить січові змагання у формі табору для юнаків “Соснова січ”. Зараз в умовах карантину таборування стало закритими, тільки для молодих козаків та січовиків. В цьому році таборування присвячено до святкування 30-ї річниці незалежності України.

18:46 31.08.2021

ТАВРІЙСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇЇ ПАМ'ЯТІ "СОНЯХ" ТА ВШАНУВАЛА ГЕРОЇВ, ЯКІ ВІДДАЛИ ЖИТТЯ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ

27 серпня у ТАВРІЙСЬКУ пройшли заходи до Дня пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. На жалобній церемонії були присутні голова ТАВРІЙСЬКОЇ міської територіальної громади Микола РІЗАК, заступники міського голови, голова Ради ветеранів Надія ЧАБАН, ветеран війни в Афганістані, ветеран АТО Леонід КОНДРАЦЬКИЙ, освітяни, працівники закладів культури, молодь.

14:03 27.08.2021

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Цей жалобний день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

15:16 26.08.2021

25 річниця Конституції України на Кам'янській січі

«Є Конституція!» - перші слова, які вигукнув з трибуни тодішній голова Верховної Ради Олександр Мороз після прийняття основного документа нашої країни. Бурхливі дискусії тривали цілу добу, але врешті-решт 28 червня о 9:18 народні обранці 315 голосами «За» затвердили Конституцію України. 

08:32 29.06.2021

Вхід для адміністратора