A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

210 років від дня народження Т.Г. Шевченка

День Святого Валентина: історія та ТОП-5 цікавих фактів про свято

День святого Валентина є неофіційним святом усіх закоханих, яке пройшло крізь століття, і сьогодні широко відзначається у всьому світі. Цей день, коли згадують ім’я святого, за популярністю може позмагатися хіба що з Днем Святого Миколая. 

09:23 14.02.2022

Всеукраїнська олімпіада Херсонської Державної Морської Академії

До уваги осіб, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями 11–х класів закладів загальної середньої освіти, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту у 2022 році! Херсонська державна морська академія запрошує випускників, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів на основі повної загальної середньої освіти взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Херсонської державної морської академії для професійної орієнтації вступників на базі повної загальної середньої освіти з таких навчальних предметів:

10:13 28.12.2021

ВІДЕОРОЛИК «АБІТУРІЄНТИ З ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ. ВИБІР НА КОРИСТЬ УКРАЇНИ»

З метою попередження соціальної стигматизації та маргіналізації молоді з тимчасово окупованих територій та сприяння соціальній згуртованості, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України рекомендує для перегляду розроблений відеоролик під назвою «Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України». Переглянути відео можна ТУТ

10:34 24.12.2021

Нова етнічна композиція у Музеї історії міста Таврійська

Музей історії міста Таврійська, завдяки зусиллям міської громадськості, представників виконавчої влади Таврійської територіальної громади, відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради, поповнив експозицію новою етнічною композицією, яка демонструє самобутність українського національного ужиткового мистецтва Півдня України XVIIII-XIX століття.

06:44 04.12.2021

16 листопада – Міжнародний день толерантності

Сьогодні відзначається Міжнародний день толерантності. В цей день, у 1995 році, ухвалено Декларацію принципів толерантності. Де сказано, що толерантність – це не поступка, поблажливість чи потурання, а передусім, активна позиція. Яка формується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини.

14:05 16.11.2021

Вхід для адміністратора