A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

Олімпіади/конкурси

В Україні проходить конкурс дитячих малюнків для «Театральної абетки»

Міністерство культури та інформаційної політики запрошує дітей до 12 років долучитися до конкурсу малюнків. До Міжнародного дня театру херсонський храм Мельпомени випустить «Театральну абетку». Для оформлення цієї унікальної книги запрошують юних талантів віком до 12 років включно.

10:50 17.12.2021

 Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ»

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді разом з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерством у справах ветеранів України та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» проводять Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «НОВОРІЧНА МРІЯ».

10:26 17.12.2021

Вітаємо переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, математики та трудового навчання

04 грудня 2021 року відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, трудового навчання та української мови і літератури.     

15:06 07.12.2021

Вітаємо переможців та призерів ІІ етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

27 листопада 2021 року на базі Ліцею №1 було проведено ІІ етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Від закладів освіти Таврійської міської ради (Ліцею №1, Ліцею №2, Чорнянського ліцею, Кам’янської гімназії та Сергіївської гімназії) взяли участь 33 здобувачів освіти.

15:33 01.12.2021

Відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій, історії та географії з краєзнавством

 20 листопада 2021 року відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій, історії та географії з краєзнавством.     Вітаємо переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з

08:43 25.11.2021

Вхід для адміністратора