A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

Вітання начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Дата: 31.05.2023 08:32
Кількість переглядів: 7

Дистанційне навчання у закладах освіти Петрівського району : Зі святом останнього  дзвоника!

Вітаю нашу Таврійську громаду із закінченням 2022-2023 навчального року – дуже непростого та тривожного.

Не дивлячись на всі складнощі, ми разом справилися із випробуваннями: школярі – успішно закінчили навчання, педагоги – забезпечили  належний рівень освітніх послуг, батьки – працювали і допомагали дітям та вчителям. Адже є те, що війні не під силу – наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі, яка завжди буде з нами.

Щиро дякую вчителям і батькам за ті колосальні зусилля, які довелося докласти для організації освітнього процесу в цьому навчальному році. Разом ми забезпечили підтримку і реально допомогли дітям, яких вторгнення країни-агресора спонукало ціною надзусиль здобувати освіту за програмою Української школи.

Війна внесла свої корективи у плани та мрії, і сьогоднішнє свято не приносить радісного та щасливого настрою – подвір’я наших шкіл пусті, шкільні кабінети порожні, а дзвоника не чутно. Але я вірю, що завдячуючи ЗСУ, ми повернемось до рідних закладів освіти на українській Таврійській землі.

Бажаю усім душевного спокою, здійснення мрій, віри у мирне майбутнє, а випускникам – успішно вступити в омріяні навчальні заклади та самореалізуватися у житті. Всім нам – терпіння, мудрості й оптимізму!

Все буде Україна!

 

 

 

З повагою,                                                                         Володимир БАРСУК

Начальник Відділу освіти,

культури, молоді та спорту

Таврійської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора