A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

Привітання начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради.

Дата: 24.09.2022 18:11
Кількість переглядів: 151

Привітання з Днем вихователя і дошкільного працівника!

Цього дня Україна відзначає професійне свято людей, які першими приймають у дбайливі руки найменших громадян своєї держави. Маю честь привітати велику когорту освітян Таврійська з Днем працівників дошкільної освіти.

Особливим є сприйняття цього свята сьогодні, коли наші діти в умовах війни не мають можливості відвідувати дитячі садочки. Няні, які замінюють маму на якусь частину дня, вихователі, які проводять перші в житті навчальні заняття, кухарі, які готують смачні корисні страви, – все це з незалежних від нас обставин сьогодні є недоступним.

Шановні працівники дошкільної освіти! Саме ви даєте своїм вихованцям уроки доброти, щедрості, людяності. На ваших плечах лежить дитяче сприйняття перших вражень від життя в колективі, від спільних ігор, спільних справ. І шкода й великий сум, що в умовах теперішнього часу ви не маєте змоги займатися цією благородною справою.

Від щирого серця, з надією у світле майбутнє, вітаю вас з професійним святом. Війна ніяк не порушить плани виховання справжніх маленьких патріотів великої держави України. Треба лише трохи почекати і ми зустрінемося в українському Таврійську. І у нас із вами попереду багато роботи, щоб надолужити втрачені хвилини щасливих зустрічей з маленькими вихованцями.

Бажаю вам здоров’я, миру, непохитної віри у світле майбутнє, перемогу та  справедливість. Все буде добре, все буде Україна.

 

 

 

 

З повагою,

начальник ВОКС                                                               Володимир БАРСУК


« повернутися

Вхід для адміністратора