A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

ПРОБНЕ ЗНО-2022

Дата: 11.01.2022 11:26
Кількість переглядів: 117

На зображенні може бути: 1 особа та текст «пробне 2022 реестрация на пробне зно реестраця для участ y пробному зно тривае триватиме 05 по 22 счня щоб зарееструватися, потрибно 1 заповнити реестрацйну форму на сайт херсонськог рцояо nttps://khersontest.org.ua/ 1 зайти до особистого кабнету учасника пробного зно за логном паролем отриманими п?д час реестрац" роздрукувати квитанцюю, оплатити послугу проведення пробного зно 3 днi?в в особистому кабнетi? учасника пробного 3H? переврити факт зарахування коштi?в.»

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Особи, які зареєструються для участі в пробному тестуванні, матимуть можливість:

  • ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання;
  • виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;
  • дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитися ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.
ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОБНОГО ЗНО

У 2022 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться:

  • 19 березня з української мови, української мови і літератури;
  • 26 березня з історії України, з математики, з математики (завдання рівня стандарту), з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

 ВАРТІСТЬ ПРОБНОГО ЗНО

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб.

Вартість одного тестування для одного учасника/однієї учасниці складає 300 грн. 00 коп.

 РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ ЗНО

Реєстрація осіб для участі в пробному ЗНО проводитиметься з 05 до 22 січня 2022 року.

РЕЄСТРАЦІЯ
ПРОБНЕ ЗНО-2022

На сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти здійснюватиметься реєстрація учасників пробного ЗНО, що проживають: Херсонська, Миколаївська області, Автономна Республіка Крим, м. Севастополь. Особи, які проживають на території інших областей України, можуть зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру.

Вимоги щодо реєстрації осіб для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2022 року на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти

Правила реєстрації учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року

 Для реєстрації необхідно:

  • зайти на сторінку реєстрації на пробне тестування;
  • заповнити реєстраційну форму; обрати предмети пробного ЗНО; створити свою персональну сторінку "особистий кабінет";
  • з персональної сторінки ("особистий кабінет") роздрукувати квитанцію на сплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО;
  • на основі цієї квитанції здійснити оплату в банківських установах України або в установах інших учасників фінансових послуг;
  • роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного ЗНО (інформацію буде розміщено в "особистому кабінеті" учасника пробного ЗНО ).
  • за необхідності учасник пробного ЗНО має право зазначити створення певної(их) особливої(их) (спеціальної(их)) умови (умов) з такого переліку:

    - присутність перекладача жестової мови в аудиторії, де відбувається пробне ЗНО;
    - надання перед початком проведення пробного ЗНО в аудиторії тексту промови інструктора;
    - надання можливості використання слухового апарата, імпланта;
    - надання в письмовій (друкованій) формі озвучених текстів до завдань, що спрямовані на перевірку сформованості вмінь і навичок, необхідних для розуміння мови на слух (аудіювання);
    - надання можливості використання оптичного збільшувача (лупи) або електронного збільшувача;
    - надання зошитів із завданнями та бланків відповідей, надрукованих кеглем шрифту 16 пунктів;
    - надання можливості виконання роботи в аудиторії, що розташована на першому поверсі;

 УВАГА!  Учасником пробного ЗНО зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату.

відеоролик "Реєстрація на пробне ЗНО-2022" : https://www.youtube.com/watch?v=0_7zc-5MGSE

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОБНОГО ЗНО

Результати пробного тестування визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», посилання на який буде розміщено на нашому сайті в "Особистому кабінеті учасника ПЗНО".

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

19 – 21 березня з української мови, української мови і літератури;

26 – 28 березня з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту),  біології,  географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Результати тестування з української мови, української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників 25 березня, з інших предметів – 1 квітня.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

 ПРОПОНУЄМО ОЗНАЙОМИТИСЯ З МАТЕРІАЛАМИ ПРОБНОГО ЗНО МИНУЛИХ РОКІВ

Матеріали пробного ЗНО 2021 рокуМатеріали пробного ЗНО 2020 рокуМатеріали пробного ЗНО 2019 року

 


« повернутися

Вхід для адміністратора