A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

СВЯТО ЄДНАННЯ ТАВРІЙСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 14.07.2021 11:40
Кількість переглядів: 57

10 липня Чорнянський старостинський округ запросив гостей відзначити улюблене народне свято Івана Купала. Зазвичай народні гуляння у Чорнянці проходять яскраво і з розмахом. Але цей день став особливим. Голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК відзначив, що сьогодні зібрались не просто сусіди із трьох старостинських округів, тепер це велика та єдина Таврійська родина. І це тільки перші кроки новоствореної громади. А попереду – нові звершення і перемоги. Купальські свята – прекрасна нагода згадати національні традиції та звичаї, тож Микола Іванович побажав усім бути коханими та щасливими, а молодим людям в купальську ніч за давніми повір’ями обов’язково знайти собі пару.

Староста Чорнянського старостинського округу Ірина ХОМА побажала усім присутнім, щоб купальське вогнище обов’язково очистило від хвороб та негараздів, а легендарний цвіт папороті подарував віру у надзвичайне та дивовижне.

Святковий концерт став справжнім віночком із українських пісень та хореографічних композицій. Кращі художні колективи будинків культури Таврійської громади підготували розмаїття незабутніх виступів. Активну участь в організації масштабного дійства взяли старости Кам’янського та Новокам’янського старостинських оругів Алла ФЕДАЙ та Віта ПРИЙМА, заступники міського голови Олександр ПАВЛЮК та Анатолій БІЛИЙ, Відділ освіти, культури. молоді та спорту Таврійської міської ради (начальник Володимир Барсук), директори будинків культури, керівники творчих колективів. Особлива подяка господарям свята – колективу Чорнянського сільського будинку культури та його директору Олегу КРОХМАЛЮКУ за щиру гостинність та незабутні враження.

Були на святі розваги для будь-якого віку і на будь-який смак: дитячі атракціони, козацькі змагання, виставка-продаж виробів місцевих майстрів, сувеніри, повітряні кульки та смачне частування.

На завершення концертної програми Ірина ХОМА від імені Чорнянського старостату на знак пошани до національних традицій вручила голові Таврійської громади Миколі РІЗАКУ символічну булаву, побажавши громаді розквіту, а її очільнику сил та натхнення для реалізації усіх задумів та проектів.

Джерело: https://www.facebook.com/groups/255933179261766/?multi_permalinks=359964915525258¬if_id=1626239739062724¬if_t=feedback_reaction_generic&ref=notif 



« повернутися

Вхід для адміністратора