A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Таврійської міської ради

І пройшов дитинства час, кличе школа в перший клас!!!

Дата: 31.05.2021 10:10
Кількість переглядів: 64

Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

          З 25 – 28 травня 2021 року у закладах дошкільної освіти Таврійської територіальної громади урочисто пройши випускні бали та ранки. 124 випускника отримали свої перші документи про закінчення дитячого садочку. Під час заходів діти продемонстрували присутнім свої досягнення у декламування віршів, пісень, інсценівок, таночків, подякували всім працівникам закладу за турботу і ласку.

         Міський голова Микола Різак, виконавчий комітет, відділ освіти, культури молоді та спорту Таврійської міської ради щиро дякує працівникам дошкільної освіти за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного вихованця, розуміння та підтримку.

        Шановні випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Мирного неба, міцного здоров’я,  невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє. Використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля,. Хай здобуті вами знання та вміння стануть запорукою успішного майбутнього нашого рідного краю та всієї України!



« повернутися

Вхід для адміністратора